Hegn

Vi hjælper med opsætning af havehegn

Går du med tankerne om at skabe øget privatliv eller skygge i baghaven eller på dit grønne areal? I så fald er vi hos Ravnzen Hegn og Have specialister i opsætning af flotte og funktionelle havehegn, i naturlige materialer. Vi sikrer en god og konkurrencedygtig pris, samt intet mindre end optimal udførelse, så resultatet bliver et hegn af højeste kvalitet.

Vi kan blandt andet være behjælpelige med opsætning af følgende hegntyper:

Vi er mere end blot et servicefirma. Vi ønsker at fungere som komplet og tillidsfuld samarbejdspartner for vores kunder, når det gælder opsætning af hegn. Uanset om du selv har en klar idé om, hvor dit hegn skal placeres, samt hvilken type hegn du drømmer om, eller ønsker professionel rådgivning til dette, hjælper vi dig trygt i mål, og forlader først opgaven når du er tilfreds med resultatet.

Alsidig hegnsopsætning med kunden i centrum

Vi har massevis af veludførte hegnsopsætninger, samt glade kunder i bagagen, hvilket gør os i stand til at tilbyde en skræddersyet løsning til dig. For os er dine ønsker og behov i fokus, hvorfor vi altid tager en indledende snak med dig omkring forhåbninger til dit kommende havehegn, inden vi går i gang.

Vi kan hjælpe dig med opsætning af hegn i hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland, uanset hvilket areal der skal afgrænses.

  • Skræddersyede løsninger

    Alle vores hegn- og haveløsninger tilpasses nøjagtig efter dine behov og ønsker

  • Grundig kundedialog

    For os er kommunikation alfa-omega, hvorfor vi altid værner om den gode dialog med dig som kunde.

  • Personlig service

    Vi sætter en ære i at møde dig i øjenhøjde, med højt humør, samt gå lidt ekstra for at opnå din fuldkomne tilfredshed som kunde

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Udfyld formularen her og beskriv din opgave for os, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indhent et tilbud på dit nye hegn

Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et nyt havehegn? Hos os er du altid garanteret et resultat af høj kvalitet, der lever op til lige netop dine individuelle ønsker.

Du kan altid ringe til os på telefon 28 49 97 94. Du kan også udfylde vores kontaktformular, med en beskrivelse af din opgave og eventuelle spørgsmål, så vender vi hurtigt tilbage med et grundigt svar på din henvendelse.

Følg med på Facebook

Vi opdaterer aktivt vores facebookside med tilbud og billederopdateringer af de services vi udøver hos kunder.

Vi holder også konkurrencer hvor du har mulighed for, at vinde havearbejde.