Have

Haveservice til både privat og erhverv

Nogle personer nyder selv at udføre alle de opgaver der følger med en have, men kan have svært ved at finde tiden. Andre vil helst undgå havearbejdet fuldstændigt. Vi kan hos Ravnzen Hegn og Have, sørge for komplet haveservice, således at din have til enhver tid står skarpt, uden at du selv behøver at trække i arbejdstøjet.

Vi tilbyder professionel hjælp til blandt andet:

 • Plæneklip
 • Hækklipning
 • Ukrudtslugning
 • Bortkørsel af haveaffald

Uanset omfanget af dit behov, samt din haves nuværende stand, kan vi som passionerede havemænd tilbyde en fleksibel løsning, som imødekommer dine ønsker. Mange af vores kunder vælger at lave en fast aftale om løbende haveservice, men vi hjælper dig også gerne hvis du kun skal have hjælp til en engangsopgave.

Passionerede fagmænd til dit grønne areal

Vores service er altid skræddersyet til den enkelte kunde, hvorfor at den gode kundedialog spiller en stor rolle for det endelige resultat. Hvad end du ønsker fast- eller engangsservice, gør vi os umage for at det bliver et behageligt besøg for dig, hver gang vi kommer forbi.

Vi er beliggende i Lyngby, og hjælper både private samt offentlige og erhverv med deres behov for haveservice i hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland. Kontakt os for et tilbud på en komplet løsning, så hjælper vi gerne både med at få luget ukrudt, samt plæne- og hækklipning.

 • Skræddersyede løsninger

  Alle vores hegn- og haveløsninger tilpasses nøjagtig efter dine behov og ønsker

 • Grundig kundedialog

  For os er kommunikation alfa-omega, hvorfor vi altid værner om den gode dialog med dig som kunde.

 • Personlig service

  Vi sætter en ære i at møde dig i øjenhøjde, med højt humør, samt gå lidt ekstra for at opnå din fuldkomne tilfredshed som kunde

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Udfyld formularen her og beskriv din opgave for os, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et skræddersyet tilbud på haveservice

Skal vi hjælpe med at friske din have op? Uanset omfanget af din opgave, står vi klar til at tilbyde omhyggelig haveservice, så dit grønne areal står knivskarpt. Med base i Lyngby, kører vi gerne ud til vores kunder i hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland.

Du kan altid ringe til os på telefon 28 49 97 94. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular her på siden, så vender vi hurtigt tilbage med svar og et gennemarbejdet tilbud på din entreprise.

Følg med på Facebook

Vi opdaterer aktivt vores facebookside med tilbud og billederopdateringer af de services vi udøver hos kunder.

Vi holder også konkurrencer hvor du har mulighed for, at vinde havearbejde.