Træfældning og beskæring

Træfældning og beskæring

Alt i beskæring og fældning af træer og buske

Ønsker du professionel hjælp til træfældning eller beskæring af træer og buske? Hos Ravnzen er vi den oplagte samarbejdspartner til dig i Storkøbenhavn eller Nordsjælland. Kontakt os allerede i dag hvis du ønsker et tilbud.

Træfældning og træbeskæring hjælper med at skabe lys, luft og øget harmoni i haven eller på dit grønne areal. Vores erfarne og faglærte personale, har de rette kompetencer, samt udstyr, til at finde frem til den rette løsning der imødekommer netop dine behov.

Professionel udførelse med dialogen i fokus

Både træfældning samt beskæring af buske og træer, er en disciplin der kræver høj faglig viden, samt effektiv udførelse, for at skabe det bedste resultat. Vi har et utal af flotte og funktionelle fældnings- og beskæringsopgaver i bagagen, hvorfor vi med garanti også kan hjælpe dig, uanset omfanget af dit projekt. Vi kan hjælpe både private, såvel som erhverv og offentlige institutioner, med beskæring af enhver karakter.

Dine ønsker som kunde hos os vil altid være i centrum, og vi er først rigtig tilfredse med vores arbejde, når du også er. Vi mener at det er den gode kundedialog, som skaber forudsætningerne for et fantastisk samarbejde, samt resultat, hvorfor vi altid går op i at værne om netop denne.

  • Skræddersyede løsninger

    Alle vores hegn- og haveløsninger tilpasses nøjagtig efter dine behov og ønsker

  • Grundig kundedialog

    For os er kommunikation alfa-omega, hvorfor vi altid værner om den gode dialog med dig som kunde.

  • Personlig service

    Vi sætter en ære i at møde dig i øjenhøjde, med højt humør, samt gå lidt ekstra for at opnå din fuldkomne tilfredshed som kunde

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Udfyld formularen her og beskriv din opgave for os, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Lad os stå for din næste fældnings- eller beskærings­opgave

Hvad end det gælder fældning eller beskæring af træer, buske eller anden beplantning, står vi klar til at løfte din opgave med høj kvalitet og service. Har du spørgsmål i forbindelse med træfældning og beskæring, eller ønsker du at høre mere om vores konkurrencedygtige priser, er du velkommen til at kontakte os.

Ring til os i dag på telefon 28 49 97 94, og hør mere. Vi modtager også skriftlige henvendelser, ved brug af vores kontaktformular her på siden. Alle henvendelser bliver besvaret hurtigt og grundigt, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Følg med på Facebook

Vi opdaterer aktivt vores facebookside med tilbud og billederopdateringer af de services vi udøver hos kunder.

Vi holder også konkurrencer hvor du har mulighed for, at vinde havearbejde.