Fliserens

Vi giver dine fliser fornyet liv

Trænger dine fliser til at blive frisket op? Ukrudt, alger, mos og flisepest er de hyppige fjender på en flot flisebelægning. Derfor hjælper vi hos Ravnzen også med at få fliserne til at se helt nye ud, med en veludført fliserens.

En veludført fliserens har ikke blot betydning for flisernes æstetik, men også deres levetid. Fliser som løbende bliver vedligeholdt og beskyttet mod alger, flisepest og lignende, holder nemlig meget længere. Fliserens er desuden et langt billige alternativ til at skifte hele belægningen, hvorfor det kan betale sig at få gjort regelmæssigt.

Effektiv fliserens udført med et smil

Med en grundig fliserens, skaber vi både flottere og sundere forhold for eksempelvis din terrasse, indkørsel eller lignende. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og garanterer dig et flot og langtidsholdbart resultat.

Når vi udfører fliserens, er proceduren fordelt på 4 trin:

 1. Rens
 2. Desinficering
 3. Imprægnering
 4. Påførelse af fugesand

Efter endt rens og desinficering, vil vi indenfor nærmeste fremtid komme tilbage for at imprægnere fliserne, som den sidste behandling i processen. Det er meget vigtigt, at fliserne er ordentligt tørre før vi påfører vores imprægnering, da dette giver den optimale beskyttelse mod mos, flisepest og alger. Vi påfører derefter en ny omgang fugesand efter ønske, som mindsker ukrudt og stabiliserer fliserne, som før.

 • Skræddersyede løsninger

  Alle vores hegn- og haveløsninger tilpasses nøjagtig efter dine behov og ønsker

 • Grundig kundedialog

  For os er kommunikation alfa-omega, hvorfor vi altid værner om den gode dialog med dig som kunde.

 • Personlig service

  Vi sætter en ære i at møde dig i øjenhøjde, med højt humør, samt gå lidt ekstra for at opnå din fuldkomne tilfredshed som kunde

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Udfyld formularen her og beskriv din opgave for os, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi være med til at puste nyt liv i dine udendørs fliser? Vi renser alle typer fliser, desinficerer, imprægnerer efter rensning og fejer nyt frisk fugesand mellem fliserne. Du er altid velkommen til at kontakte i tilfælde af spørgsmål, eller for at indhente et gratis tilbud.

Ring til os i dag på telefon 28 49 97 94, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver dig også gerne et tilbud på skrift, som du kan få ved at udfylde kontaktformularen. Vi udarbejder et skræddersyet tilbud med en skarp pris, tilpasset nøjagtig dine behov og ønsker.

Følg med på Facebook

Vi opdaterer aktivt vores facebookside med tilbud og billederopdateringer af de services vi udøver hos kunder.

Vi holder også konkurrencer hvor du har mulighed for, at vinde havearbejde.